Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Doblet d’actuacions dels Xicots de Vilafranca sense castells de 8

Els vermells es queden sense assolir el 3 de 8, que a l’Arboç, han portat a plaça per primer cop aquest any.

Doble compromís d’actuacions dels Xicots de Vilafranca aquest cap de setmana a l’Arboç i Castellbisbal que no els permet sumar cap castell de 8 pisos. Al migdia, els vilafranquins han actuat a la diada prèvia de la Festa Major de l’Arboç, al costat de la colla local i per la tarda a la ja tradicional diada de Festa Major de la població vallesana, acompanyats dels Falcons de Vilafranca.

A la diada de l’Arboç han obert plaça descarregant el 4 de 7 amb l’agulla. El plat fort del dia ha estat els primers intents de l’any sobre el 3 de 8. En ambdós casos el tres s’ha hagut de desmuntar ja que no garantien l’èxit total. En tercera ronda també han deixat en intent desmuntat el 4 de 8, acabant la diada amb el 5 de 7. Ara només els quedarà la diada pràvia a la Festa Major per intentar arrinar-hi amb el 3 de 8 completat.

Per la seva part els Minyons de l’Arboç passen per uns moments complicats amb menys gent que altres anys i sense haver assolit a una setmana de la Festa Major cap castell de 7. En la diada d’avui els penedesencs han pogut descarregar el 3 de 6 amb l’agulla i el 4 de 6, a banda de fer dos intents de 3 de 7 un d’ells caigut. A veure com es refan.

Aquesta tarda els Xicots han visitat Castellbisbal, plaça on hi actuen des de l’any 2000. Amb menys camises de les esperades s’han hagut de conformar amb el 4 de 7 amb l’agulla, el 3 de 7 i el 4 de 7. A diferència d’altres anys no hi havia cap altra colla de castells i el protagonisme ha estat també per als Falcons de Vilafranca, que han executat una escala de 9, un pilar de 5 deixat net, una piràmide drets de 4, dos ventalls, a més també d’un intent desmuntat de la pira 5×5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: