Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui acaba el Casal d’Estiu a les escoles Estalella, Baltà Elias, Mas i Perera i Dolors Piera

Un any més, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès s’ha fet càrrec del Casal d’Estiu a quatre escoles de Vilafranca: Estalella Graells, Baltà Elias, Mas i Perera i Dolors Piera.

Al llarg de cinc setmanes, des de l’endemà de Sant Joan i fins a finals de juliol, a cada escola hi ha hagut una mitjana d’un centenar d’infants que han treballat el mateix eix d’animació.
Aquesta darrera setmana però, és especial perquè a petició dels pares i mares s’ha allargat fins a principis d’agost. La demanda ha baixat i en total han tingut una quarantena de nens i nenes des de P3 fins a 2n d’ESO que han agrupat a l’escola Estalella.
El director del Casal, Ernesto Ginebra, explica que hi ha hagut molt bona dinàmica entre tots, amb els grans ajudant els més petits.
L’aigua, ja sigui amb manguera i pistoles d’aigua o a la piscina, ha estat un element destacat dels Casals d’Estiu al llarg d’aquestes sis setmanes.
Quant al balanç d’aquest estiu 2019, Ginebra diu que és molt positiu.
Un cop acabats els quatre Casals d’Estiu que el Consell Esportiu de l’Alt Penedès ha gestionat a Vilafranca, tocarà fer balanç final i valorar si aquesta prova pilot d’allargar una setmana més es manté l’estiu vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: