Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres i dijous tindrà lloc la capta de la Festa Major de Vilafranca

Aquest dimecres a dos quarts de deu del matí començarà un dels actes previs de la festa major per excel·lència com és la Sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes.

Els col·laboradors, les setrilleres i els administradors i administradores aniran pels carrers més cèntrics de la Vila acompanyats pels grallers, per oferir el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. També es visitaran el Casal de la Gent Gran del carrer Peguera i el Centre de Dia Àgora.
Per la tarda, des de les sis i fins a dos quarts de nou, les parades de la capta se situaran als barris de Sant Julià, Molí d’en Rovira, Poble Nou i Centre. A Sant Julià, a la plaça de la Sardana hi haurà l’Àliga i Nans i s’oferiran xocolatada i taller de manualitats.
El Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova, amb presència del Drac, Gegants i Falcons, amb l’activitat ‘Dibuixa i pinta la teva Festa Major’ i amb berenar per a les persones assistents. Al Poble Nou, al parc del Tívoli, amb Capgrossos i Cotonines i inflables infantils. I a la plaça de la Vila hi haurà els Cercolets i Panderetes, amb tallers de Festa Major.
El dijous la sortida dels segon dia de Capta també es farà a dos quarts de deu del matí. Al matí es visitaran les residències de gent gran Inglada Via, Mare Ràfols, Ricard Fortuny, Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i Josefina Mata. Acompanyaran la Capta els grups de grallers que participen a la Festa Major.

També hi haurà parada de Festa Major a la plaça de la Vila.
Per la tarda la capta es traslladarà als barris de la Barceloneta-Sant Magí, les Clotes, l’Espirall i la Girada.
A Barceloneta se situarà al carrer Barba i Roca amb el Drac, Gegants, Ball Pla i Panderos i una activitat de taller de manualitats.
A les Clotes, al carrer Torrelles de Foix, amb Nans, Capgrossos, Figuetaires i Bastoners, i s’oferirà fruita per a berenar. A l’Espirall, a la plaça Doctor Bonet, amb les Gitanes, Àliga gran i petita i una xocolatada popular. A la rambla de la Girada hi haurà les Cotonines, Serrallonga i Pastorets, amb taller de manualitats.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

15:30
El reportatge
Servei Educatiu de l'Alt Penedès
15:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Servei Educatiu de l'Alt Penedès
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: