Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa reuneix més de 470 viticultors a la 25a Trobada de Proveïdors

Al llarg de la setmana passada, Vallformosa ha reunit a més de 470 proveïdors i les seves famílies en la tradicional Trobada de Proveïdors, que ha arribat a la seva vint-i-cinquena edició.

L’acte va comptar amb una xerrada informativa on es van exposar les característiques tècniques de la propera verema, que es presenta de gran qualitat. El director tècnic del celler de Vilobí, Xavier Pons, va posar l’accent en destacar que l’estat sanitari de les vinyes és molt bo, i va posar damunt la taula “la tendència de la societat cap a un món més sostenible, responsable i ecològic”, advertint també sobre el perill que suposa la disminució dels insectes pol·linitzadors

Els executius de Vallformosa, van anunciar que aquesta propera campanya augmentaran la compra de raïm ecològic.

En l’acte també es van lliurar premis a les millors collites del 2018. Dins la categoria de varietats blanques, Joan Via i Joan Maria Oliver van ser els guanyadors i en la categoria de negres van ser Montserrat Romagosa i Agrícola Rovira Carbonell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: