Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova tertúlia literària se centra en el llibre ‘Evasions’, d’Eva Piquer i Eva Armisén

Eva Piquer i Eva Armisén han protagonitzat una nova tertúlia literària a la terrassa del Vinseum amb ‘Evasions’.

El cicle de tertúlies a la terrassa de Vinseum continuava aquest dimecres al vespre amb les autores del llibre ‘Evasions’, Eva Piquer i Eva Armisén, que estaven acompanyades per la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Clàudia Climent.

Piquer i Armisén han construït a ‘Evasions’ un recull d’escenes que recreen precisament evasions i fugides enmig d’un dia a dia que sol ser frenètic per a bona part de les persones. La primera és l’encarregada de fer els textos i la segona, les il·lustracions.

Minuts abans que comencés la tertúlia, Eva Piquer ens parlava de com va néixer aquest projecte, del qual està molt orgullosa. Van ser les col·laboracions que van engegar les dues Eves a través del mitjà digital Catorze.cat.

Per la seva part, Armisén reconeixia que es «va enamorar» dels textos de Piquer des del primer moment.

Organitzat de manera conjunta des de Vinseum, la llibreria La Cultural, la biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca, aquest cicle pretén acostar al llarg dels dimecres del mes de juliol, propostes literàries fresques i estiuenques.

Amb format de tertúlia es permet també que el públic que s’acosta a la terrassa de Vinseum pugui participar fent preguntes als autors que presenten els seus llibres. A més, les tertúlies són retransmeses en directe a través de la ràdio municipal.

Les properes tertúlies seran el dimecres 17 de juliol amb ‘Ara o mai’, de Núria Picas, en una vetllada conduïda per Caterina Tallón; i, finalment, el dimecres dia 24, Albert Galceran i Pedro Pardo presentaran ‘Els homes clàssics’ acompanyats de Laia Paretas.
Totes les sessions finalitzen amb una copa de vi o cava i un tast de formatges.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: