Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la ‘Tourtúlia’ al programa Al teu aire de Ràdio Vilafranca

Dissabte passat va començar el Tour de França i amb ell, un estiu més, la ‘Tourtúlia’ de Ràdio Vilafranca.

Per sisè any, al programa de la tarda Al teu aire, conduït per Àlex Santamaria, es retransmet i es comenta la competició ciclista més esperada de l’any. Durant el programa, es combina la retransmissió de la jornada del Tour amb entrevistes a ciclistes, com la que es va fer recentment a l’ex ciclista Celestino Prieto.

L’espai s’allargarà durant tot el juliol, mentre duri el Tour de França. Aquest any amb una novetat: la ‘Tourtúlia’ sortirà en algunes ocasions dels estudis i es traslladarà al bar La Biciclera de la plaça l’Era Enrajolada, on es podrà seguir la retransmissió en viu.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: