Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb novetats

Durant la Festa Major hi haurà també el punt mòbil de Salut i un punt lila per a una festa lliure d’agressions sexistes.

La Festa Major de Sant Martí Sarroca convida enguany amb el seu lema “Es nota, se sent, la festa està present! Viu-la!” a gaudir de les diferents activitats de la festa que ha preparat la Comissió de Festes, formada per diversos voluntaris i voluntàries, i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La Festa Major comença aquest divendres amb el tritlleig general de campanes, i amb la traca d’inici de la festa, que aquest any es farà davant la placeta a dos quarts de set del vespre, just abans de la inauguració de les exposicions que es podran veure a l’antic ajuntament.

A les vuit, també hi haurà una actuació especial del cor rociero “Nuevos Comienzos”. El pregó també canvia d’horari i es farà el mateix divendres a dos quarts d’onze de la nit a la Plaça Catalunya, per seguir a continuació amb la tradicional Exhibició de Foc dels Diables Aristois i la festa disco “Reloaded Hits” a la plaça Catalunya, amb música i ball dels anys 70, 80 i 90 per a tots els públics. També hi haurà el corre-bars i els grups PD CATZ i DJ L-BLOW a la Rambla dels Països Catalans.

El dissabte de festa Major se celebrarà el tradicional campionat de truc i la cercavila martinenca, amb diversos balls tradicionals i populars, incloent les colles de foc. Aquest any, tots els balls participants a la cercavila són del municipi i s’ha convidat també als castellers Colla Jove Xiquets de Vilafranca. La Comissió de Festes també ha apostat perquè els balls dels més petits actuïn a la plaça en primer lloc. Les activitats esportives també tindran un protagonisme rellevant durant tota la festa. A la nit, hi haurà la “Fes-te jove” i concert i ball amb la cobla orquestra Montgrins.

El diumenge, hi haurà diverses activitats tradicionals i el tobogan aquàtic dels darrers anys, sardanes amb la Cobla Sitgetana, dansa del ventre, country i l’espectacular orquestra “Welcome Band”, una de les orquestres emergents més populars per la qualitat musical i l’espectacle que ofereixen.

El dilluns hi haurà el parc refrescant infantil, el concurs de truites i dos espectacles destacats per tancar la festa: a la tarda, per als més petits, un concert amb la cantant Gisela d’Operación Triunfo, que ha posat la veu a diversos personatges de Disney. I a la nit, després del sopar a la fresca, teatre gratuït per a tothom amb una obra per riure a dojo: “Separades, i què?” amb les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà. Després del teatre, la festa acabarà amb la traca final, encesa per la Pubilla i l’Hereu.

Durant la Festa Major hi haurà també el punt mòbil de Salut i un punt lila per a una festa lliure d’agressions sexistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: