Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sandra Rehder presenta ‘La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans’

La cantant, rapsoda i poeta Sandra Rehder presentarà aquest divendres a les nou del vespre, al claustre de Sant Francesc, el seu espectacle ‘La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans’.

Acompanyada dels músics Pablo Martorelli a la guitarra i Pablo Yamil al bandoneó, l’espectacle ofereix una antologia de poesia i músiques llatinoamericanes.

Sandra Rehder invoca alguns dels poetes llatinoamericans que més han influït en la seva vida en una acurada selecció que inclou noms com Jorge Luis Borges, Rafael Cárdenas, Roque Dalton, Octavio Paz, Atahualpa Yupanqui, Julio Cortázar, Pablo Neruda o Mario Benedetti en l’apartat literari. Pel que fa a la música, Violeta Parra o Astor Piazzolla són alguns dels compositors que també hi tindran protagonisme constituïnt així un homenatge als grans poetes i compositors llatinoamericans, a través del tango, la milonga, la cançó o la tonada.

‘La paraula encesa’ és un espectacle programat dins del Cicle Paraules al Claustre i + que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’accés és gratuït però l’aforament és limitat, per la qual cosa es demana puntualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: