Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pepe Andrade inaugura una exposició a la Capella de Sant Joan, acompanyat de poesia i dansa

Es tractava d’un acte singular, ja que més enllà dels quadres, va comptar amb la lectura d’un text poètic escrit i dedicat a l’artista a càrrec de Montse Garcia i de l’actuació de dansa de la seva filla, Mireia Andrade Bages, acompanyada de la també ballarina Marta Pajares.

L’obra està composada per una quinzena de peces de mitjà format, realitzades en acrílic i oli a l’aigua, que mostra el vessant paisatgístic matisat per una visió abstracta. Totes les peces han estat realitzades durant aquest 2019 en una constant recerca de nous llenguatges. L’exposició de la capella compta amb el treball poètic audiovisual que el fotògraf Pere Pascual ha realitzat sobre l’obra pictòrica d’Andrade i gravada en drone als espais que han inspirat les peces.

Tal com apuntava l’artista, hi ha alguns quadres que no estan signats perquè està previst que s’enllesteixin en un acte dins de la capella amb la presència de públic.

L’exposició es pot visitar fins al 15 d’agost, en horari de dimecres a divendres de sis de la tarda a nou del vespre; dissabtes de sis a vuit i diumenges de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: