Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palma XII celebrarà el seu 30è aniversari amb diverses exposicions i una proposta a 4 bandes

El proper mes de desembre la Galeria d’Art Palma XII complirà 30 anys, i per tal de celebrar aquesta efemèride han organitzat un seguit d’activitats que tenen l’art com a eix central.

Aquests dies, i fins a finals de juliol, la galeria acull dues exposicions d’artistes penedesencs que han estat referents des del seu inici, com ara Fèlix Plantalech i August Rosell. Unes exposicions que serveixen per donar el tret de sortida als actes de l’aniversari i que continuaran al llarg de l’any amb la presència d’altres artistes que tenen una forta relació amb la galeria, com explica Anna Rovira, la seva directora artística.

A més, aquesta setmana la Galeria acollirà una proposta per tal de compartir l’art d’una manera diferent. En el marc de les exposicions ‘En trànsit’ de Platalech i ‘Obra recent’ de Rosell s’ha buscat fusionar el gust amb la mirada, amb l’escolta, les olors i el tacte. La idea és, aquest divendres, fer un recorregut sensitiu a 4 bandes de les dues exposicions amb art, dansa, gastronomia i vi, i on el públic que assisteixi pugui gaudir-ne fent-na la seva interpretació.

A les 7 de la tarda es farà un primer passi d’aquesta proposta, i a les 8 un segon. Per poder participar-hi cal posar-se en contacte amb la Galeria Palma XII per exemple a través del mail .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: