Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Martí Gabarró, medalla d’or al campionat del món U19

Martí Gabarró, medalla d’or al campionat del món U19

El jugador de Torrelavit, va formar part de l’equip espanyol entrenat per Sergi Macià

El penedesenc Martí Gabarró, de Torrelavit, es va proclamar campió del món amb la selecció espanyola U19, en el campionat celebrat al Pavelló Isaac Gàlvez de Vilanova i dins el programa dels World Games.
Gabarró (Barcelona), formava part de l’equip d’Espanya, al costat de Gabriel Perez (Arenys de Munt), Jordi Pons (Cadí), Oriol Llenas (Barcelona), Sergi Duch (Lleida), Aleix Marimon (Igualada), Oriol Ramírez, Dídac Alonso i Roc Pujadas (Manlleu) i Joan Pujalte (Sant Just), dirigits pel tècnic Sergi Macià.
De fet el campionat no va començar de cara, al partit inaugural de la fase prèvia van perdre amb l’Argentina (3-4) i van guanyar els altres dos partits davant Suïssa (9-0) i Xile (9-2), classificant-se pels quarts de final.
A l’altre grup hi havia les seleccions nacionals de Portugal, Colòmbia, Estats Units i Itàlia.
A la següent ronda, i sense marge d’error, van superar clarament a Colòmbia (4-0) i a Portugal (3-2) en el pas previ a la gran final.
En el partit que tancava el torneig, es van tornar a enfrontar a l’Argentina (3-2) i ara si la van guanyar i es van proclamar campions del món U19.
Per la seva banda, Portugal, es va penjar la medalla de bronze (4-1).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: