Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llibert Mill va guanyar per sisena vegada l’ultramarató Pedals de Foc Non Stop

El ciclista de Pontons va establir un nou record de la prova al baixar per primera vegada de les 10 hores

El ciclista de Pontons, Llibert Mill (Cicles Catalunya) viu un idil·li continuat amb l’Ultramarató Pedals de Foc Non Stop, aquest 2019 la tornada a guanyar, com ja va fer les edicions del 2008, 2009, 2011, 2012 i 2014.
Hi ha participat en 13 edicions i sempre s’ha classificat entre els 4 primers de la general.
Mill es torna a proclamar campió d’Europa, en un raid de btt que va començar a les 5 de la matinada a Vielha i va finalitzar a les 3 de la tarda a la capital de la Vall d’Aran.
S’han de cobrir 213 quilòmetres amb un desnivell positiu de 6.200 metres.
El circuit segueix l’itinerari de la mítica “Pedals de Foc”, creua les comarques de la Vall d’Aran, Alta Ribagorza, Pallars Jussà i Pallars Sobirà i el Pirineu de Danielle.

L’edició d’aquests 2019 es va celebrar diumenge passat i Llibert Mill es va proclamar nou campió d’Europa MTB Ultramarathon.
A categoria masculina, quatre ciclistes van lluitar per la victòria final, a més de Mill, també hi eren Brandan Márquez, Dani Carreño i Joseba Albizu.
A la recta final semblava que el basc Albizu aconseguiria la victòria, però Llibert Mill (9h 50′ 4”) va arriscar i va guanyar la cursa, aconseguint establir un nou record de la cursa i rebaixar per primera vegada per sota de les 10 hores, el van acompanyar al podi Albizu i Dani Carreño.
La guanyador de la categoria femenina va ser Ramona Gabriel.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: