Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista vilafranquí Pepe Andrade exposa a la capella de Sant Joan

Aquest dissabte a les 8 del vespre s’inaugura a la capella de Sant Joan l’exposició de l’artista vilafranquí Pepe Andrade.

L’obra que es podrà veure a la capella de Sant Joan està composada per una quinzena de peces de mitjà format, realitzades en acrílic i oli a l’aigua, que mostra el vessant paisatgístic matisat per una visió abstracta. Totes les peces han estat realitzades durant aquest 2019 en una constant recerca de nous llenguatges.

L’exposició de la capella comptarà amb el treball poètic audiovisual que el fotògraf Pere Pascual ha realitzat sobre l’obra pictòrica d’Andrade i gravada en drone al espais que han inspirat les peces que es podran veure a la capella de Sant Joan.

L’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 8 del vespre d’aquest dissabte, comptarà amb lectura d’un text poètic escrit i dedicat a l’artista a càrrec de Montse García i de l’actuació de dansa a càrrec de Mireia Andrade Bages i Marta Pajares.

L’exposició es podrà visitar fins al 15 d’agost, en horari de dimecres a divendres de sis de la tarda a nou del vespre; dissabtes de sis a vuit i diumenges de dotze a dues i de sis a vuit.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: