Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La trobada de puntaires solidària amb els malalts d’ELA va omplir la Rambla Nostra Senyora

Eduard Garzón ha organitzat aquesta trobada solidària amb l’objectiu de visibilitzar la malaltia i ajudar a tots els que la pateixen. A Espanya s’estima que hi ha uns 4000 casos de malalts d’ELA.

Diumenge al matí, a la Rambla Nostra Senyora, va tenir lloc una trobada de puntaires solidària contra l’ELA, organitzada per Eduard Garzón, familiar d’una víctima de la malaltia.

Com ja vam explicar fa uns dies, l’arrelament de Garzón amb Vilafranca, va sorgir l’any 2016 quan, junt amb la seva dona la Glòria, van venir a viure a la vila. Aquell mateix any a ella se li va diagnosticar la ELA.

És per això, que vuit mesos després del traspàs de la Glòria, l’Eduard ha decidit fer tot el possible per acabar amb aquesta malaltia. Entre tots els esforços que ha fet per aconseguir-ho, es troben els actes que va organitzar aquest cap de setmana.

La trobada de puntaires va arrencar a les 10 del matí, en una jornada marcada per la gran afluència de públic i de clubs de puntaires, tot i les fortes calors. A la Rambla Nostra Senyora es congregaven puntaires provinents de diferents municipis com Olivella, Sant Sadurní o Olèrdola.

Eduard Garzón posava de manifest l’objectiu principal d’aquesta trobada: donar a conéixer la malaltia i tot el que comporta, mitjançant uns díptics que ha elaborat, on es facilita informació sobre la ELA.

Allà mateix es venien números per participar en un sorteig, a més de samarretes i polseres solidàries. Tot el que es va recaptar amb aquestes vendes serà destinat a millorar la vida dels afectats i a la recerca científica per acabar amb la malaltia.

Acabada la trobada de puntaires, i a mode de cloenda, es va fer un dinar popular a Cal Figarot. Tots els actes van ser organitzats amb el suport de la Confraria Sant Raimon i la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: