Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La terrassa del Vinseum acollirà divendres el ‘Most a la fresca’

La terrassa del Vinseum acollirà divendres el ‘Most a la fresca’

Com cada juliol, es projectaran els treballs guanyadors de l’edició anterior del Most Festival.

L’acte començarà a les 10 de la nit i l’accés serà lliure. Durant les projeccions, es servirà vi Dahlia Gris per gentilesa del celler 1+1=3 i el nou equip de la Taverna del Vinseum oferirà coques gratinades a 2 euros.

El Most Festival se celebra durant la tardor al Penedès i al Priorat, i vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Durant aquesta sessió del Most a la fresca, es projectaran quatre obres guanyadores de l’edició del 2018 del festival.

Aquests treballs programats són Minéral, de Marc Picavez, que va guanyar el Gran Premi del Jurat Collita 2018; Bohèmia, d’Anna Petrus, que va obtenir el Millor Ficció Collita 2018; Uno, de Javier Marco, Premi Brot 2018 del Jurat, i Viacruxis, d’Ignasi López, Premi Brot 2018 del Jurat Jove.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: