Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sala d’estudi Casa Amiguet amplia la seva obertura fins a finals de juliol

La sala d’estudi Casa Amiguet amplia la seva obertura fins a finals de juliol

L’ampliació de l’horari aquest mes de juliol s’ha fet bàsicament amb la voluntat de donar servei a les persones que estan preparant oposicions al cos docent de la Generalitat.

Aquesta sala d’estudi, ubicada al carrer de La Palma, 24, amplia el seu servei per poder atendre principalment a aquelles persones que enguany es troben immerses en la convocatòria d’oposicions al cos docent del departament d’Educació de la Generalitat. Per això, fins al 31 de juliol, coincidint amb la finalització de la fase d’oposició, la sala Casa Amiguet, que és la sala amb més aforament amb una capacitat per a 97 persones, obrirà en un horari diferenciat a l’habitual que durant el curs escolar té amb la finalitat de complementar-se amb els horaris d’estiu de la biblioteca Torras i Bages.

Els horaris específics de la sala durant aquest mes de juliol seran de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 2 del migdia; i divendres, de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. D’aquesta manera, de dilluns a divendres, l’Ajuntament posa a disposició de les persones usuàries espais d’estudi, de dilluns a divendres, matins i tardes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: