Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PVP demana “més pressió i convicció” per desplegar la Vegueria Penedès

La Plataforma Pro Vegueria Penedès demana «més pressió i convicció» en tots els nivells per fer efectiu el desplegament de la Vegueria Penedès.

Els representants de la Plataforma Pro Vegueria Penedès van oferir aquest dimarts una roda de premsa a l’Escorxador de Vilafranca. La Plataforma ha estat expectant aquests darrers mesos, donades les diferents cites electorals. Ara que ja s’han constituït ajuntaments i consells comarcals, però, des de la Plataforma reclamen «més pressió i convicció» en tots els nivells de l’administració, i també des de la ciutadania, per fer efectiu el desplegament de la Vegueria Penedès.

Els representants de l’entitat recorden que el desplegament hauria de ser una realitat abans del febrer de l’any vinent i diuen que pràcticament no s’ha fet res.

D’altra banda, la PVP ha clos un període de reflexió interna i debat que s’ha tancat amb la preceptiva Assemblea General Ordinària del passat 26 de juny, on s’ha fet balanç de les gestions i les activitats fetes, s’ha aprovat l’estat de comptes de l’associació i s’ha renovat el mandat de l’actual junta per un any més. Entre els objectius immediats que es marca l’entitat hi ha la divulgació i el coneixement de la Vegueria entre la ciutadania.

La Plataforma està preparant una expedició a Tortosa de cara a la primera quinzena de setembre per conèixer in situ, de la mà del delegat territorial Xavier Pallarès, com s’està fent el desenvolupament dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre. Una expedició que la Plataforma obre als alcaldes de les capitals penedesenques, als presidents dels consells comarcals i al propi delegat territorial, a més dels mitjans de comunicació.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: