Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté l’autor d’un robatori amb violència

La Policia Local de Vilafranca va detenir ahir a la tarda el presumpte autor d’un robatori amb violència a una persona gran.

Al voltant de les tres de la tarda es va rebre una trucada a la central de la Policia Local on informaven que s’acabava de produir un robatori a un ciutadà de 73 anys al carrer Montblanc.

Els agents van arribar al lloc immediatament i van atendre la víctima, una persona gran que caminava amb dificultat ajudat per un bastó, que els va facilitar les característiques físiques de l’autor. Segons aquesta persona, l’autor li havia donat una forta empenta i li havia pres una bossa de mà amb diners i targetes de crèdit, i va fugir del lloc.

Amb les dades facilitades, els efectius de la Policia Local van desplegar-se per la ciutat a la recerca de l’individu en qüestió, que va ser localitzat minuts més tard a la rambla Nostra Senyora. Per les dades facilitades no hi havia cap dubte que es tractava de la persona buscada i, a més, al damunt portava alguns efectes dels denunciats per la víctima. Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: