Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja va obligar a suspendre la fira de bestiar d’època ‘El firal’ dels Xicots de Vilafranca

Les parades d’artesania i entitats i de bestiar van ser muntades a primera hora però poc després va començar a ploure amb molta intensitat.

L’intens ruixat que va caure dissabte al matí va fer que els Xicots de Vilafranca suspenguessin la fira de bestiar d’època ‘El firal’, que s’havia de celebrar durant tot el dia a la plaça Milà i Fontanals. Les parades d’artesania i entitats i de bestiar van ser muntades a primera hora però poc després va començar a ploure amb molta intensitat. Després que caigués un tendal per culpa de l’aigua acumulada, l’organització va optar per tancar l’esdeveniment.

Durant la jornada hi havia previst un ampli programa d’activitats. A banda dels animals de granja, els productes artesanals i la gastronomia, hi havia d’haver parades solidàries i una representació teatral sobre l’estraperlo que s’intentarà programar més endavant.

La fira de bestiar d’època ‘El firal’ busca recuperar la història de la plaça on els Xicots de Vilafranca fan vida de colla a través de testimonis i documentació. La festa està plenament consolidada dins el calendari social de la colla i esperen que l’any que ve es pugui celebrar sense haver de patir pel mal temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: