Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jugadora de bàsquet Gala Mestres ha visitat els nois i noies del campus de bàsquet del Casal

L’esportista vilanovina va ser aquest dimecres al matí al pavelló Joan Marquès de Vilafranca per participar al campus de bàsquet de la Secció Esportiva del Casal.

Gala Mestres, jugadora polivalent, ofensiva i bona tiradora, va respondre les preguntes que li van fer les jugadores i jugadors del campus sobre la seva trajectòria en el món del bàsquet.

Mestres va començar a jugar a Vilanova per després formar-se al Sarrià. Va passar dos anys a Sant Adrià i al 2013 va fitxar pel Barcelona on va estar una temporada. Després del seu pas per l’Albereda i el Lima Horta, va marxar a Canadà, on va jugar al Mount Royal abans de recaure en l’Arxil de Pontevedra.

Aquesta propera temporada, la jugadora fa un pas més endavant després de ser fitxada pel primer equip del Club Deportivo Zamarat, el Quesos El pastor, de Zamora.

A pocs dies de la recent victòria de la selecció espanyola a l’Eurobasket, la jugadora creu que l’esport femení està aconseguint poc a poc l’atenció que es mereix, tot i que reconeix que queda molta feina per fer.

La jugadora, que ara té 24 anys, també ha estat convocada en les categories inferiors de la selecció espanyola sub15, Sub16 i Sub18 al llarg de la seva carrera esportiva.

Mestres va acabar la seva estada amb els nois i noies del campus de bàsquet del Casal amb partits de cinc contra cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: