Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Guàrdia Civil desarticula a Torrelles una organització dedicada al cultiu de marihuana

Agents de la Guàrdia Civil ha dut a terme a Torrelles de Foix l’operació ‘Celibe’ desarticulant una organització criminal dedicada al cultiu en plantacions ‘indoor’ i tràfic de marihuana.

S’ha detingut quatre persones i se n’han investigat sis més, totes de nacionalitat espanyola i edats compreses entre els 25 i els 55 anys, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, frau en el fluit elèctric, tinença il·lícita d’armes i atemptat contra els agents de l’autoritat. Les quatre persones detingudes han ingressat a presó.

Les investigacions de la Guàrdia Civil es van iniciar a finals de 2018, quan es van detectar a Torrelles un elevat nombre de sobrecàrrega a la xarxa elèctrica. D’altra banda, també hi havia nombroses queixes de ciutadans per el clima d’inseguretat que es vivia sobre tot a la zona de Can Coral.

El passat 11 de juny, es van fer en el marc de l’operació ‘Celibe’ entrades i registres en cinc domicilis d’aquesta urbanització de Torrelles.

En l’operació es van intervenir 1.519 plantes de marihuana, 41 kilos de cabdells preparats per la seva venda, 37.490 €, dues escopetes amb el números de sèrie esborrats i dos vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: