Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Casa d’Oficis “Cuidem” dóna suport als centres sociosanitaris de Vilafranca

La Casa d’Oficis “Cuidem” dóna suport als centres sociosanitaris de Vilafranca

La Casa d’Oficis “Cuidem”, centrada en l’especialitat d’Atenció Sociosanitària, és un programa destinat a persones menors de 25 anys i graduades en ESO.

Ha constat d’una primera fase de formació professionalitzadora, en la qual l’alumnat tenia dret a una beca de formació, i d’una segona fase en la que han estat contractats per l’Ajuntament de Vilafranca.

Des de principis de gener fins a finals de juny, els i les joves s’han format en l’especialitat, essent molt satisfactori el balanç final doncs el 100 % del grup ha obtingut el certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. S’ha completat aquesta formació amb xerrades relacionades amb l’especialitat i visites a diversos centres que treballen amb persones dependents.

Des de finals de juny, els i les joves de la Casa d’Oficis Cuidem han estat contractats per l’Ajuntament de Vilafranca per a col·laborar amb el Consorci Sociosanitari de Vilafranca–Centre Ricard Fortuny i la Fundació l’Espiga. L’objectiu d’aquesta iniciativa és realitzar tasques de suport als professionals que hi treballen com a auxiliars d’atenció sociosanitària i despertar en aquest jovent la motivació necessària per a seguir formant-se.

La Casa d’Oficis és un projecte de Treball als Barris, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d’Ocupació i Formació, i confinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: