Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves pendesencs s’acosten a la diversitat a través de l’esport amb la Fundació Cruyff

El taller servia també per que els infants i joves poguessin provar el que feien en l’altre casal, a banda de treballar per trencar tabús al voltant de les persones amb discapacitat.

Els nois i noies del Campus d’Esport del Montagut i del Campus de teles de Cal Figarot han participat aquest dimecres al matí en una activitat per normalitzar la discapacitat que s’ha dut a terme a la Rambla de Sant Francesc. Una proposta que arribava de la mà de la Fundació Cruyff.

L’activitat volia ser, com explica Cesc Roca del Campus d’Esport i de Lleure del Montagut, una jornada d’intercanvi entre els nois i noies dels dos campus per conèixer millor també el que s’hi fa en cada un d’ells.

La coordinadora de projectes de la Fundació Cruyff, Esther Eroles, explicava que amb aquestes jornades de sensibilització es vol ajudar a normalitzar la discapacitat a través de l’esport.

Eroles remarca que es tracta d’una bona manera, a través del joc i de l’esport, d’arribar als més joves i mirar de superar els tabús que encara existeixen al voltant de les persones amb algun tipus de discapacitat.

Aquesta primera activitat intercampus que es feia dimecres al matí tindrà continuïtat ja que s’han previst altres trobades entre aquests dos casals per mantenir la bona relació que ja havien tingut en el passat.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
23:00
L'estimada immortal
La millor música de tots els temps, amb Àlex Santamaria
00:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli
22:45
De festa
Ballada de sardanes al Tívoli

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: