Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Maria Escalona ofereix un concert d’orgue a la basílica de Santa Maria

El concert, que va tenir lloc el vespre del dissabte 13, es va fer dins del marc del XXXIX cicle de concerts Els Orgues de Catalunya.

Aquest concert l’organitza l’Associació Catalana dels Orgues des de fa gairebé 40 anys. El cicle va aterrar a Vilafranca de la mà de Josep Maria Escalona, que és organista de la catedral de Barcelona i professor d’orgue i d’harmònium del conservatori de Girona.

Escalona va obrir i tancar el concert amb obres de Johann Sebastian Bach, però també va oferir música dels compositors catalans Robert de la Riba i Rafael Subirachs. Tot plegat, a l’emblemàtic espai de la basílica de Santa Maria, tocant l’orgue construït el 1942 per Gaietà Estadella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: