Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida conforma un govern amb els tres grups que van donar suport a la investidura de Llop

Gelida conforma un govern amb els tres grups que van donar suport a la investidura de Llop

El nou govern municipal format per ERC, Gelida per la República i Gelida en Comú s’ha articulat en funció del pacte que ha portat Lluïsa Llop a l’alcaldia i amb la CUP que no ha entrat al govern.

Dilluns al vespre l’Ajuntament de Gelida va celebrar sessió extraordinària de ple per tal fer públiques les delegacions de les regidories que conformaran el govern municipal, en funció del pacte entre ERC, Gelida per la República-Primàries Catalunya i Gelida en Comú-En Comú Guanyem.

Així es va donar compte de la configuració de la Junta de Govern Local i de les diferents regidories en que s’ha articulat l’Ajuntament de Gelida.

Cada una d’aquestes Regidories crearan les respectives comissions de treball, les quals hauran d’estar formades per representants del tres grups de govern per tal de fomentar la transparència i transversalitat desitjades per tothom, i vetllar per l’acompliment del programa pactat.

El programa de govern es va treballar i aprovar entre els quatre partits que van donar suport a la investidura de Lluïsa Llop, els tres de govern més la CUP. Un programa enfocat a tornar a dinamitzar l’activitat del municipi, atorgar un paper preponderant a la participació ciutadana i treballar per una administració local més transparent i propera.

L’alcaldessa va remarcar que s’ha intentat fins el darrer moment, organitzar un govern al més unitari possible, però que, finalment, no ha estat possible, ja que la CUP ha decidit no formar part de l’equip de govern i portar a terme una oposició constructiva. Amb tot, l’Alcaldessa ha manifestat la seva voluntat de mantenir la porta oberta a la CUP per si en un futur es volgués incorporar a la gestió municipal.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: