Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca, amb la diada Màrtirs Street en el punt de mira

Aquest cap de setmana els Xicots celebraran aquesta tradicional diada, una setmana després de suspendre el Firal, la fira de bestiar que la colla organitza, per culpa de la pluja.

Aquest dissabte a partir de les 8 del vespre tindrà lloc una nova edició de la tradicional Diada castellera de Màrtirs Street, en la que un any més son protagonistes els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona.

La colla vilafranquina, que aquesta setmana es troba fent els darrers assajos, té la intenció de repetir l’actuació de la Festa Major de la Granada, amb el quatre de vuit com a protagonista, buscant el cinquè carro gros de l’any, i per continuar rodant els castells i estructures de cara a fites superiors.

Els Castellers de Barcelona hi arriben amb els dos castells de 8 bàsics assegurats en cartera, i la possibilitat de la torre folrada, com sempre anant al màxim de les seves opcions en aquesta Diada que per ells és la seva segona casa, després de la Diada de la seva FM a la Plaça Sant Jaume. Després de la Diada castellera hi haurà sopar popular per les colles a la Plaça Milà i Fontanals i festa oberta a tothom, amb el DJ Jordi Vilella.

Els Xicots faran una petita aturada després d’aquesta Diada, i a partir del 15 d’agost encararan una segona quinzena d’agost en què la colla actuarà a Castelldefels, Arboç, Castellbisbal, Vilafranca i Sitges.

D’altra banda, recordem que aquest diumenge, els Xicots son la colla convidada al programa TV Castells en Xarxa. El programa s’emetrà en directe per Penedès TV a les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: