Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tres casals de Som Estiu d’El Casal s’uneixen en una jornada d’activitats conjunta

Durant un matí sencer, els tres casals d’estiu de l’entitat s’han ajuntat a la Rambla de la Generalitat de Vilafranca.

Per un dia, el casal STEAM, de ciència i tecnologia; el casal Creatiu, centrat en la dansa i l’expressió plàstica, i el campus de bàsquet s’han barrejat per compartir activitats. Des de l’entitat, destaquen aquesta diversitat com un dels seus punts forts.

La jornada, que ha ajuntat a més de 250 infants, pretén que puguin conèixer les diferents activitats que s’organitzen als diferents casals. D’aquesta manera, el parc que hi ha a la mateixa Rambla s’ha omplert de diferents estacions on la canalla tastava les activitats de cada casal o senzillament esmorzava i descansava.

Un altre dels grans objectius del dia era cohesionar els casals, que normalment no s’ajunten, i que els nens i nenes fessin noves amistats més enllà dels grups habituals. Des del Casal, valoren molt positivament els resultats de la nova iniciativa. El seu gerent, Salvador Casals, fins i tot obre la porta a repetir l’experiència als anys següents.

Després d’un dels dies més especials del casal d’estiu, els infants tornen a les seves activitats habituals. Uns casals que estaran oberts tot l’estiu, fins abans de la Diada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: