Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de DS SMITH Dicesa de Sant Pere de Riudebuitlles han reprès les mobilitzacions

Dimecres es van trencar les negociacions amb la direcció, i per dilluns s’ha convocat també una concentració davant de l’Aijuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Aquest matí de divendres s’han reprès les mobilitzacions a l’empresa DS Smith Dicesa, un cop dimecres es van trencar les negociacions amb la direcció per mirar de solucionar les diferències a nivell demandes salarials que fa 11 mesos que s’arrosseguen.

Tot i que després d’un primer contacte a fionals de setmana semblava que podia haver-hi acords, finalment dimecres la mediació no va avançar i els treballadors van decidir tornar al calendari de mobilitzacions. Avui han estat aturat els camions que entraven i sortien de la planta, i les concentracions es mantindran en els propers dies. Per unanimitat i sense cap vot en contra, els treballadors han acordat recolzar les aturades previstes pels dies 12, 15 i 19 de juliol i a més, ampliar les aturades al dia 17. Sota el lema ‘Ni un pas enrere’ s’han compromès a dur a terme noves aturades després del període vacacional, al setembre.

Així mateix, i com ja havíem avançat, s’ha convocat una concentració dilluns al matí a la porta de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: