Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos denuncien un comerciant de Sant Sadurní per vendre begudes alcohòliques a menors

El cos de policia de la Generalitat informa comunica que aquest dispositiu de control de venda d’alcohol a menors es mantindrà durant tot l’estiu per a evitar aquest tipus de delicte.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van denunciar, el passat 18 de juliol, el responsable d’un comerç de la població per vendre begudes alcohòliques a tres menors d’edat.

Els Mossos van rebre informacions relacionades amb la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat, motiu pel qual es va dissenyar un dispositiu de paisà per controlar els comerços que podrien estar realitzant aquestes vendes prohibides per llei. Els agents van comprovar com tres menors van adquirir una ampolla de licor de 40º en un d’aquests comerços, situat al centre de la població.

Observada la infracció els Mossos van procedir a identificar al responsable del comerç i el van denunciar per la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat.

Aquest dispositiu serà vigent durant tot l’estiu i, de forma selectiva, es controlaran els establiments de venda de begudes alcohòliques amb l’objectiu d’impedir que els menors puguin adquirir-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: