Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els millors joves pianistes actuen aquest diumenge al Fòrum Berger Balaguer

L’acte, d’entrada lliure i obert a tothom, serà dirigit per Montse Vall-llovera i constarà d’un concert dels guardonats en les diferents categories i posterior lliurament general de premis i diplomes.

Aquest diumenge a les 7 de la tarda, l’Auditori Fòrum Berger Balaguer celebrarà la cloenda del 49è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca.

En aquesta sessió oferiran un concert els pianistes guardonats en les quatre categories d’edat de què consta el Concurs: Jeremías Javier Obando Tellería, de Veneçuela, guardonat amb el 1r premi de la categoria Sènior; Nicolás Margarit Domínguez, de Madrid, i 1r premi de la categoria A; Joan Espuny Parés, de Vic, i 1r premi de la categoria B; i Aleix Pérez Arrúa, de Santa Eulàlia de Ronçana i 1r premi de la categoria C.

Per aquest important i veterà certamen ja han passat més de 2.850 pianistes. El concurs va rebre el Premi Nacional de la Música l’any 1993, pertany a la Unió Europea de Concursos de Música per a la Joventut i està patrocinat per Fundació Pinnae, l’Ajuntament de Vilafranca i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: