Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca inauguren aquest diumenge la reforma de Cal Figarot

Els Verds tenen doble feina aquest cap de setmana. Dissabte a la tarda una diada important a Tarragona al Pla de la Seu i diumenge inauguren la reforma del local.

El cap de colla, Toni Bach, destaca que l’objectiu pel dissabte és estrenar el 4 de 9, que volen ajuntar amb el 3 de 9 i la torre de 8.

Coincidint amb el Vijazz els Castellers de Vilafranca faran aquest divendres un assaig especial. Primer al seu local i a partir de les 11 de la nit a la plaça de la Vila per provar les estructures més grans.
D’altra banda diumenge els Verds inauguren la reforma del local.
Els Castellers de Vilafranca han finalitzat definitivament les obres de reforma per museïtzar Cal Figarot. Amb una inversió de més 1M€ els Verds han posat en valor el llegat de la colla i volen atraure aficionats i turistes.
La reforma va començar el 2016 amb la nau d’assaig i el pati i el 2018 es van enfrontar les principals obres del local social.
Entre les novetats introduïdes destaquen l’escultura metàl•lica de la Torre de 8 neta situada a l’entrada, pràcticament de mida real, que està davant de la nova botiga de marxandatge dels Verds.

El president de la colla, Joan Badell, explica els detalls de la inauguració que es farà aquest diumenge a partir de les 11 del matí.

Toni Bach explica que per diumenge a la inauguració esperen fer també castells de nou.
La previsió de la colla en el futur és definir un programa de visites guiades al nou local que també incloguin un taller de castells. Per facilitar les visites de grups reduïts o persones a títol individual, els Verds no descarten crear un sistema d’audioguia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: