Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xicots de Vilafranca s’anoten castells de 7 en les tres diades del cap de setmana

Intens cap de setmana vermell, en el que han participat a les Festes Majors de Masquefa, Esplugues de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts, amb castells de 7.

Dissabte al vespre els Xicots van participar un any més a la Festa Major de Masquefa, on les sinergies amb el públic de la vila són molt bones, i gaudeixen d’un bon suport a les pinyes. Hi van completar un pilar de 4 de salutació, el 4 de 7 amb l’agulla, el 3 de 7, el 4 de 7, 2 pilars de 4. Van ser acompanyats pels Minyons de l’Arboç que fa poder completar castells de 6.

Ahir diumenge van actuar al matí a Esplugues i a la tarda a Sant Vicenç dels Horts. En ambdues actuacions hi van repetir els castells del dia anterior, es a dir, el 4 de 7 amb l’agulla, el 3 de 7, i el 4 de 7, amb diversos debuts a tronc. Al matí també hi van enlairar el pilar de 5 i tres pilars de 4, i a la tarda dos pilars de 4. Destacar la millora en la tècnica dels pilars caminant, que els va permetre mostrar un pilar d’entrada a plaça caminant més dinàmic que en anteriors ocasions.  A Sant Vicenç juntament amb la colla local, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Terrassa van enlairar uns pilars de suport als presos polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: