Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinyasons porta tres propostes aquest cap de setmana a diferents cellers del Penedès

El Festival, que ja fa algunes setmanes que acosta la seva proposta a cellers d’arreu de Catalunya, arriba aquest cap de setmana a l’Alt Penedès amb tres propostes ben diferents.

La setena edició del Vinyasons, Festival de música, vi i gastronomia als cellers, arriba aquest cap de setmana al Penedès. Una proposta que va néixer al nostre territori, però que poc a poc a anat arribant a d’altres cellers de Catalunya, com explica el director artístic del festival, Màrius McGuinnes.

Aquest cap de setmana arriben a l’Alt Penedès tres propostes de concerts, que permetran conèixer tres cellers diferents maridant amb una oferta musical de primer nivell.

Divendres el Celler Vilarnau, a Sant Sadurní, acollirà el concert de In Crescendo, a partir de les 8 del vespre. Un espectacle que ha exhaurit ja les entrades. Una altra de les propostes, per dissabte a les 8 del vespre, és la que acull el Celler Parató del Pla, amb Paula Valls com a protagonista. McGuinnes parla així d’aquesta jove cantant.

Finalment diumenge, en aquest cas a les 12 del migdia, la cita és al Celler Mas Rodó, a Mediona. El grup vocal femení Les Fourchettes seran les encarregades d’oferir les seves melodies.

El Vinyasons encara farà dues aturades més al Penedès en les properes setmanes. Així, el dissabte 27 de juliol hi haurà una proposta de petit format amb sopar maridat a taula i l’acompanyament musical de Celesta Alías i Manel Fortià. Serà al Celler Carol Vallès de Subirats.

Finalment el 9 d’agost, en aquest cas al Celler Augustus del Vendrell, seran novament Les Fourchettes les protagonistes del concert que clausurarà l’edició del Vinyasons d’aquest 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: