Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de Cultura vol facilitar l’accés a tothom als espectacles de Cal Bolet i Auditori

Un dels objectius del Servei de Cultura és fidelitzar el públic però també atraure noves persones que mai han estat al teatre o a l’Auditori.

Aquest dilluns al vespre es va presentar la nova programació d’espectacles que tindran lloc a Cal Bolet i l’Auditori fins el mes de gener. Un programa que, tal i com expliquen des del Servei de Cultura, vol mantenir la mateixa línia de qualitat dels darrers anys tot arribant a tots els públics i apostant també pel talent local. Des de Cultura han detectat que la diversitat d’espectacles i estils s’està acceptant molt bé.

Un dels objectius del Servei de Cultura és fidelitzar el públic però també atraure noves persones que mai han estat al teatre o a l’Auditori. No volen que el tema econòmic sigui un impediment per accedir a la cultura.

Des de Cultura proposen una oferta d’abonaments i descomptes. Els joves podran gaudir del 50% de descompte si compren més de 2 entrades. Els adults tindran un 25% de descompte en aquest cas, però si adquireixen més de 7 entrades també ho tindran a meitat de preu.

Les tècniques de cultura també destaquen la feina que s’està fent amb les xarxes socials per poder arribar més al col·lectiu jove.

Ja estan a la venda les entrades a taquilla exclusiva per a les persones titulars del Carnet Amic. A partir del dijous de la setmana vinent estarà oberta a tothom la venda a través de la taquilla. I la venda online d’entrades i abonaments serà per a tothom a partir d’aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: