Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de M. del Mar Roca engega els actes del cap de setmana a la festa del Molí d’en Rovira

Maria del Mar Roca reivindica que s’actuï per cohesionar el Molí d’en Rovira amb la resta de la vila en el pregó de la festa del barri.

La festa del barri del Molí d’en Rovira arrencava aquest dilluns amb el 3 x 3 de bàsquet, que s’ha allargat durant tres dies, i continuava aquest dijous al vespre amb noves activitats.
Per donar inicia als actes principals de la festa es feia una gran tronada d’inici que enguany s’ha volgut dedicar a la memòria de Rafa Cabezas. A continuació tenia lloc el pregó de la festa del barri a càrrec de Maria del Mar Roca Sol.

Roca va viure al Molí d’en Rovira des dels set anys fins als 20. Ara ja fa molts anys que viu a Cambrils. La pregonera va basar el seu pregó en els conceptes de «constància» i «convivència».

Roca també va reivindicar que s’actuï per integrar el barri del Molí d’en Rovira a la resta de la vila.

El pregó de Maria del Mar Roca va donar pas a una nova edició del sopar a la fresca, la vint-i-vuitena, i un sorteig de regals gentilesa de diferents empreses del barri i d’altres punts de Vilafranca. Els actes de la festa del Molí d’en Rovira continuen fins dissabte a la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: