Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pavelló d’Hoquei de Vilafranca va acollir aquest cap de setmana la 8a edició del Patixou

El Club de Patinatge Artístic Patixou és una de les organitzacions col·laboradores amb el Rotary Club, que recapta fons per aconseguir una ambulància de suport bàsic per a La Creu Roja.

El festival Patixou va tornar a la vila el passat dissabte a la tarda, i en la seva vuitena edició d’enguany, ha mostrat la seva vessant més solidària col·laborant amb la Nit Solidària del Rotary Club.

El Patixou és una exhibició de patinatge artístic que organitza el Club de Patinatge Artístic Patixou, una institució que ha fet la seva aportació gràcies a la venda de números i el sorteig d’una tablet entre els pares i mares del Club. Cal recordar que les aportacions que ha anat rebent el Rotary Club de les diferents entitats, serviran per l’adquisició d’una ambulància de suport bàsic per a La Creu Roja de Vilafranca del Penedès.

Pel que fa als actes que conformaven la programació del festival, la coordinadora tècnica del CP Patixou, Gemma López, explicava que aquesta activitat té l’objectiu de mostrar el treball que han dut a terme els clubs de patinatge artístic al llarg de la temporada, ara que aquesta ha posat punt i final fins el proper mes de setembre.

D’altra banda, López explicava que al Pavelló d’Hoquei de Vilafranca es van dur a terme exhibicions de les tres modalitats existents de patinatge, tant individual com en grup. També feia balanç de la vuitena edició d’un Patixou en el que han participat 50 integrants del club i han comptat amb la participació d’altres clubs de la zona.

Tot i la calor provocada aquest cap de setmana per l’onada de calor, els assistents es van mostrar entregats a l’espectacle que estaven presenciant, però sense deixar de banda el ventall, que es convertia en el millor aliat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: