Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca presenta els seus 9 fitxatges d’estiu i completa la plantilla de la 19/20

El FC Vilafranca va presentar 8 fitxatges en un acte a la vinateria Inzòlia i, menys de 24 hores després, va fer oficial el novè fitxatge d’aquest estiu: el central argentí Juan Pablo Amantini.

Amb molta il·lusió i ganes de tornar a la feina, el FC Vilafranca va presentar aquest dimarts al vespre 8 de les 9 noves incorporacions que vestiran la samarreta quatribarrada en la temporada 2019/20: l’onzena consecutiva a Tercera Divisió.

L’acte de presentació va tenir lloc a la vinateria Inzòlia de Sant Pere Molanta aquest dimarts a la tarda, i a banda dels nouvinguts, també comptava amb la presència de l’entrenador del primer equip Ivan Moreno.

L’equip vilafranquí compta aquest any amb un projecte basat en donar més protagonisme a jugadors de les categories inferiors per tal d’ajustar els pressupostos, tot i que era necessari reforçar altres aspectes de l’equip, com demostren aquestes noves incorporacions.

Ivan Moreno es mostrava satisfet amb el rumb que porta actualment el club, i agraïa a la directiva la confiança dipositada en ell i en la seva idea de futbol. Recordem que Moreno afrontarà aquest any la seva sisena temporada al club des de la seva arribada l’any 2014.

El conjunt vilafranquí es posa en marxa de cara a la nova temporada aquest mateix dimecres, amb la primera sessió d’entrenament on Ivan Moreno comptarà amb tots els integrants de l’equip, incloses les 9 noves incorporacions.

El Vilafranca incorpora el davanter Xavi Civil, provinent del Granollers. També arriba el central Martí Tàpia, ex de la Fundació Grama i tres jugadors arribats de l’Ascó: l’extrem Juan Felipe González, el central Adrià Parra, i el polivalent migcampista Sergi Masqué. També arriba l’ex del Terrassa, Juli Serrano, el porter Toni Casamayor i Francisco Illescas, que torna al Vilafranca 3 temporades després.

El novè jugador en signar pel Vilafranca és Juan Pablo Amantini. Aquest defensa central argentí, amb molta experiència a Tercera Divisió, arriba procedent del Vilassar de Mar per apuntalar la línia defensiva vilafranquina. Amantini no va estar a la presentació de dimarts ja que va ser oficialitzat dimecres al migdia.

El FC Vilafranca encara les properes setmanes amb l’objectiu d’arribar a la primera jornada de Lliga amb un estat de forma òptim i poder enfrontar els mesos de competició preparats al 100%. En els propers mesos es trobaran amb reptes il·lusionants com el Torneig d’Històrics, una nova edició de la Copa Catalunya, l’exigent grup 5è de Tercera Divisió i la Copa Federación a la que Moreno feia al·lusió.

Tant l’entrenador com els nous fitxatges confien en poder millorar la 9a posició de la 2018/19 i, per què no, somiar amb tornar a disputar els playoffs d’ascens a 2a divisió B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: