Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca encara la temporada amb la mateixa il·lusió però reduint la nòmina de jugadors

L’Assemblea del Vilafranca de futbol servia per marcar alguns dels objectius de cara a la propera temporada que marcarà més presència de jugadors de base en el primer equip.

L’Escorxador acollia dilluns a la nit l’Assemblea anual del futbol Club Vilafranca on des de la direcció es va presentar el balanç esportiu, econòmic i social de l’entitat corresponent a la darrera temporada. El president del club, Joan Soler, explicava abans de començar l’assemblea que a nivell esportiu estaven satisfets de com havia anat, arribant a la final de la Lliga Catalana.

Soler apuntava que tot no haver pogut entrar finalment als play-offs de la lliga, l’equip havia competit fins el darrer moment i sovint amb equips amb pressupostos força superiors al Vilafranca.

De cara a la temporada que ha de començar, la 2019-2020, Soler es mostrava il·lusionat amb el projecte esportiu que s’ha confegit, conscients que s’ha fet una aposta per reduir la inversió en jugadors de fora per ajustar el pressupost. Aquesta temporada es comptarà amb 8 jugadors sub-23 provinents de la base del club.

Un dels objectius de cara a aquesta temporada és fer créixer la massa social de l’entitat, per ajudar a mantenir el club i mirar d’assolir més suport tant a nivell de socis individuals com d’empreses i comerços de la vila.

Pel que fa al balanç econòmic, Soler comentava que per aquesta temporada el pressupost és de 170.000€, mantenint la tendència a la contenció dels darrers anys, ja que fa unes dues temporades el pressupost estava per sobre dels 200.000.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: