Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CP Vilafranca encetarà la tercera temporada a l’OK Lliga Plata visitant el filial del Liceo

La Federació va fer públics tots els horaris i les dates en què es disputaran les 22 jornades de l’OK Lliga Plata.

Aquest dimecres al matí la Reial Federació Espanyola de Patinatge va sortejar el calendari de les diverses competicions que organitza, entre elles l’OK Lliga Plata, categoria en què militarà el CP Vilafranca per tercer any consecutiu.

D’aquesta manera, ja es van fer públics tots els enfrontaments que comprometen al club penedesenc des del 9 d’octubre fins, l’encara llunyà, 2 de maig de 2020. La Federació també posa a disposició de tothom els horaris previstos per tots els partits, excepte els de la primera jornada.

El conjunt que aquest any dirigirà el vilafranquí Sergi Punset començarà la temporada amb un enfrontament de nivell a terres gallegues, visitant al filial del Liceo.

No haurem d’esperar gaire per gaudir del duel intercomarcal, que enfronta el Vilafranca amb el CP Vilanova. Això succeirà el dissabte 9 de novembre a la Poliesportiva, a partir de 2/4 de 9, partit corresponent a la 4a jornada del calendari.

Aquests dos equips es tornaran a veure les cares en la 15ena jornada, quan els vilafranquins visitaran el Vilanova per segon cop a la temporada. El partit es disputarà el 29 de febrer de 2020 a 2/4 de 9.

Per tal d’enfrontar les 22 jornades de lliga i poder aconseguir els objectius, les primeres setmanes de juny van ser molt mogudes al Club Patí Vilafranca, pel que fa a la planificació esportiva de la temporada vinent. En pocs dies es va oficialitzar el canvi a la banqueta, amb l’arribada de Sergi Punset, i les incorporacions de Roger Martí, Joan Vázquez i Adrián Candamio.

Després de dos anys a la segona categoria de l’hoquei nacional, per la temporada 2019/20 l’objectiu és clar: tornar a l’elit.

És per això que el Patí va posar-se a treballar per confeccionar un planter que els dugui a acomplir l’objectiu i poder tornar a viure moments màgics com la disputa, ara fa ja quatre temporades, de la final de la Copa CERS. Aquella derrota davant el Barcelos va deixar l’equip que dirigia Jordi Garcia a les portes d’aconseguir un títol europeu, en la primera final europea de la seva història. Un any després va tenir lloc el descens a, l’antigament denominada, Primera Divisió.

Aconseguir l’ascens a l’OK Lliga és l’anhel que persegueixen tots aquells que mantenen qualsevol tipus de vinculació amb el club, tant la directiva, com els jugadors, els cos tècnic, i sense oblidar als aficionats. I això passa per començar amb bon peu la nova temporada el proper mes d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: