Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal celebra la XXI trobada anual de gent gran a Vilobí

El Consell Comarcal celebra la XXI trobada anual de gent gran a Vilobí

La trobada va tenir lloc el 4 de juliol, organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, amb el suport del Servei de Benestar Social i de l’Ajuntament i el casal de la gent gran de Vilobí.

La celebració va començar, un any més, amb una visita a la Mostra d’Activitats Lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès, instal·lada al Casal Municipal de Gent Gran de Vilobí. S’hi van exposar més de 100 peces de 29 casals diferents creades per assistents als tallers de treballs manuals d’arreu de la comarca.

Després de la visita, al Centre Cívic Jaume Via es van fer públics els guanyadors dels treballs manuals reconeguts pel jurat, davant de més de 300 assistents. M. Àngels Ferrando, de Puigdàlber, va guanyar el reconeixement a la manualitat més original; Antoni Sàbat, de Vilobí, el reconeixement a la més pràctica; Tina Mestres, de Castellví de la Marca, a la més elaborada; Lali Millán, de Sant Miquel d’Olèrdola, a la que tenia més materials reciclats, i Dolors Sogas, de Sant Pere de Riudebitlles, a la feta amb diverses tècniques.

A continuació es van entregar els reconeixements a les «Persones Grans amb Mèrit 2019», que distingeixen persones grans de la comarca amb una especial trajectòria vital i una major participació en tasques de voluntariat social o cultural. Els guanyadors d’enguany van ser: M. Rosa Morató, de la Ràpita; Josep Viñas, de Castellet i la Gornal, i Roser Olivella, de Sant Sadurní d’Anoia.

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, va parlar de la diversitat de les necessitats i interessos de les persones grans, que cada cop abasten un ventall d’edats més ampli i de la necessitat d’adaptar els casals de gent gran per satisfer aquesta realitat en canvi constant. Per últim, l’actriu amateur local, Rossita Romeu Gras, va interpretar un monòleg humorístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: