Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de Tertúlies a la Terrassa del Vinseum s’ha estrenat amb èxit de públic

La terrassa del Vinseum es va omplir en la presentació del llibre ‘Menja net’ de Carla Zaplana.

Una terrassa del Vinseum plena de gom a gom va acollir la primera tertúlia literària d’aquest mes de juliol dins del cicle que per sisè any consecutiu organitzen conjuntament la llibreria La Cultural, la Biblioteca Torras I Bages, el Vinseum i Ràdio Vilafranca. Carla Zaplana és nutricionista i dietista, formada a una universitat catalana, però fa 9 anys se’n va anar a viure als Estats Units i allà va ampliar la seva formació despertant l’interès per una dieta fonamentada en el consum de vegetals. S’ha fet molt coneguda a través de les xarxes socials i a través de la publicació de diversos llibres que han esdevingut best sellers, com els de ‘Sucs verds’ o ‘Batuts verds’.

En aquest darrer llibre titulat ‘Menja net’ Carla Zaplana convida a iniciar un viatge cap al canvi profund dels hàbits alimentaris. Explica la seva filosofia menja net, que passa sobretot per evitar la ingesta de menjar processat.

La Carla reparteix el seu temps entre l’escriptura i l’aprenentatge en alimentació saludable. A més a més, comparteix els seus coneixements i la seva filosofia a les seves consultes i programes en línia amb pacients de tot el món. També destina un espai a l’elaboració i el tast de noves receptes que difon a través de les xarxes socials.
La propera cita del cicle de tertúlies a la terrassa del Vinseum serà el dimecres de la setmana vinent amb les autores del llibre ‘Evasions’, Eva Piquer i Eva Armisén, en un acte que estarà presentat per la Clàudia Climent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: