Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer de Manel Barba i Roca acull els actes de la Festa del barri de la Barceloneta

LA BArcelonta va apostar per una nit jove divendres, amb la participació dels grups penedesencs Babamala i Baron Brandy. En aquest darrer hi participava el guitarrista David Palau.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la festa d’aquest barri vilafranquí, que divendres a la tarda vivia els seus primers actes, amb una sessió informativa adreçada a propietaris de gossos per tal de millorar la convivència entre aquests animals i la resta de veïns.

Després es feia la xocolatada popular que donava pas, al mateix carrer de Manel Barba i Roca de l’actuació del grup de pallassos ‘Los Tetes’, que van fer les delícies de grans i petits.

Tot seguit es feia una botifarrada popular i els components dels grups penedesencs Babamala i Baron Brandy començaven a muntar els seus equips de cara al concert jove que es feria a la nit. Un concert que tenia com a un dels al·licients la presència del guitarrista David Palau amb els Baron Brandy. Palau comentava que estava molt content de poder tornar a tocar a Vilafranca, fent una aturada en les gires que l’estant duent arreu i en els propers projectes internacionals en que està treballant.

Després de les intenses activitats de divendres, dissabte el més destacat era el sopar de germanor que es feia al mateix carrer de Manel Barba i Roca i en que van participar-hi unes 90 persones.

El president de l’Associació de Veïns de la Barceloneta, Diego Teruel, valorava de manera molt positiva com havia anat el cap de setmana i la bona participació.

Diumenge les activitats amb les que es posava el final a la festa consistien en les havaneres del grup ‘La ribera’, amb el tradicional rom cremat, i l’espectacle de dansa que oferien al mateix carrer de Manel Barba i Roca el grup d eball ‘Odansa’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: