Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bàsquet 3×3 enceta com és habitual els actes de la festa del barri del Molí d’en Rovira

El torneig és la tradicional prèvia de les Festes, que començaran oficialment aquest dijous a 2/4 de 10 del vespre amb una tronada i que duraran fins la nit de dissabte.

Durant tres dies, hi ha previstos actes per a tots els públics. Jordi Junyent, que és el president de l’Associació de Veïns, destaca que les Festen tenen molta importància per a la gent del barri.

Dijous a la nit, després de la tronada a la plaça de Vilanova, Mar Roca farà el pregó de la festa i a continuació hi ha previst un sopar a la fresca i un sorteig de regals. La nit acabarà amb un ball d’inici de festa, amenitzat per Joan Badia. Divendres tindrà lloc la gran nit dedicada als joves, amb una exhibició de Shuffle i la música del grup de versions La Traca i del DJ SET.

Les Festes del barri acabaran el dissabte, amb un programa força atapeït. Al matí hi haurà una trobada d’intercanvi de plaques de cava i jocs per a tothom. La tarda seguirà amb una obra de teatre de gent gran, un espectacle del Mag Aizpi, la tradicional xocolatada popular i la Milla Urbana. Les Festes s’acabaran a la nit ballant al ritme del Country i de l’orquestra Glacé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: