Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduardo Ruiz Sosa presenta ‘Cuántos de los tuyos han muerto’ a Cal Figarot

Eduardo Ruiz Sosa explora les reaccions davant la mort dels que queden vius al llibre ‘Cuántos de los tuyos han muerto’.

Els jardins de Cal Figarot van acollir aquest dijous al vespre la presentació del llibre editat per l’editorial penedesenca Candaya ‘Cuántos de los tuyos han muerto’, de l’escriptor mexicà Eduardo Ruiz Sosa.

L’autor, que va estar acompanyat per Anna Tomàs per comentar l’obra, explora en aquest llibre de relats les reaccions que suscita la mort entre els vius.
Ruiz Sosa considera que la mort continua sent un tema tabú i explica que hi ha diferències substancials entre com s’afronta la pèrdua en diferents societats.

A ‘Cuántos de los tuyos han muerto’ l’escriptor s’enfronta al fenomen de la mort «mirant als ulls dels supervivents, escoltant els que queden al món com a testimoni de l’absència» d’algú altre que, en bona mesura, és la nostra pròpia absència perquè els altres formen part d’un mateix.

Nascut l’any 1983 a Culiacán, Mèxic, Eduardo Ruiz Sosa és Doctor en Història de la Ciència i va cursar estudis de Doctorat en Filologia Espanyola. Actualment resideix a Barcelona.

Ha publicat el llibre de contes ‘La voluntad de marcharse’, l’elogiada novel·la ‘Anatomía de la memoria’, publicada per Candaya l’any 2014, i el llibre de cròniques ‘Primera silva de sombras’.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: