Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’inaugurava el Vijazz, el primer amb Max Margalef al capdavant de l’Acadèmia

El Vijazz 2019 engegava amb normalitat divendres a la tarda, amb el tall de la cinta inaugural tot just davant del monument a Milà i Fontanals a tocar de la rambla de Nostra Senyora.

Les autoritats locals, l’alcalde de Vilafranca i el president de l’Acadèmia de Tastavins al capdavant, va fer l’acte protocol·lari, per iniciar tot seguit una passejada per la zona d’exposició i degustació de vins Penedès.

Max Margalef, que aquest 2019 afrontava el seu primer Vijazz com a president de l’Acadèmia de Tastavins, es mostrava il·lusionat i recordava també que tot plegat era possible gràcies a la participació i col·laboració dels cellers.

Comentava que malgrat el canvi al capdavant de l’entitat, en l’organització del Vijazz no s’ha produït grans modificacions, ja que és un model consolidat i que funciona molt bé.

Margalef explicava que ja fa alguns anys que el Vijazz ha de conviure amb el festival Vida que es fa al Garraf. Un fet que malgrat tot acaba sent positiu, ja que els públics i horaris son diferents, i poden ser complementaris. A més, aquesta doble oferta fa que en surtin beneficiats per exemple els establiments dedicats a l’hoteleria de les dues comarques.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull recordava que el Vijazz ha aconseguit ja consolidar-se com a una proposta totalment exitosa i que aporta moltes coses en positiu a Vilafranca i la comarca.

En aquest sentit, Regull comentava que el Vijazz ofereix qualitat, gratuïtat i promoció de Vilafranca a través dels vins i la música.

Divendres a la tarda, aprofitant les primeres hores i el bon temps, ja hi havia qui degustava i tastava els productes que oferien la trentena de cellers quer aquest 2019 han participat al Vijazz Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: