Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’avui es pot participar al sorteig per veure la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament

Aquest és l’11è any que té lloc aquest sorteig, que obre el balcó de la Casa de la Vila a tots els vilafranquins i vilafranquines que dipositin la seva butlleta des d’avui i fins el 24 d’agost.

Aquest sorteig obre el balcó a persones que mai no han estat ni regidors, ni administradors, ni pregoners de la Festa Major, i tampoc convidats en anys anteriors, donant la possibilitat de gaudir de la festa des d’un altre punt de vista.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha recordat que tradicionalment són al balcó per Festa Major els representants polítics, a més de personalitats convidades que contribueixen a la promoció i difusió de Vilafranca a l’exterior. A més, Regull apunta que des de fa 11 festes majors obren l’espai a «aquestes 9 persones, 3 diferents cada dia, que surten agraciades en el sorteig».

Les butlletes per participar-hi es podran trobar a partir d’avui, dimecres 10 de juliol, al vestíbul de l’Ajuntament, on hi haurà també l’urna per dipositar-les. El termini per omplir les butlletes finalitzarà el dissabte 24 d’agost i el sorteig tindrà lloc dilluns 26 d’agost.

L’alcalde ha destacat que cada any entre 400 i 500 persones omplen una butlleta, la qual cosa “demostra l’interès ciutadà en aquesta iniciativa que en aquests 11 anys ha permès que un centenar de persones diferents, que difícilment hi podrien accedir, hagin pogut gaudir de la festa d’una manera diferent”.

Poden participar en el sorteig totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat (18 anys) a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: