Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Crim i la Fundación Tony Manero actuaran la nit de la penjada d’estelades

Aquest dissabte al migdia al parc del Tívoli es va fer la presentació del cartell de la 24ena Penjada d’estelades i de La Barraca de la Festa Major de Vilafranca.

L’acte consistia en un concert vermut en el que també es presentava merchandising com samarretes sota el lema ‘autogestionem cultura’ o barrets de palla de la ‘Festa Major Popular’, mentre dj’s com La Cara B punxaven música, a l’espera de l’estrena del darrer disc dels Novomesto.
La penjada d’estelades es farà el 24 d’agost, amb activitats que començaran a les sis de la tarda a la plaça Jaume I amb un taller de fer mocadors pels infants i una fira d’entitats. A les nou de la nit a la plaça Santa Maria es farà un sopar i a quarts d’onze de la nit començarà l’actuació de les ‘Pupil.les’. A la mitja nit es procedirà a la penjada de les estelades a Santa Maria i seguidament començaran els plats forts musicals amb l’actuació de Crim, la Fundación Tony Manero i Format C.
Pel que fa a els dies de la Festa Major la Barraca oferirà com és habitual un seguit de concerts a la plaça de l’Oli. Una novetat serà un sopar el dia 28 pels col.laboradors.
D’altra banda també durant els dies de Festa Major s’establirà també enguany un punt informatiu per les agressions masclistes, enguany en coordinació amb l’ajuntament.
Els membres de La Barraca també oferiran, com és habitual, un esmorzar als balls de la Festa Major el dia 29 d’agost al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: