Dimecres, 21 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clou el 49è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Amb l’entrega de premis i el concert dels guanyadors va acabar el concurs de piano, organitzat per les Joventuts Musicals de Vilafranca, i que acull participants tant del país com d’internacionals.

L’acte, que va tenir lloc a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, es va iniciar amb un recital dels guanyadors de cada categoria. Seguidament, les personalitats assistents a l’acte van entregar els premis.

Els guardonats han estat Jeremías Obando de Venezuela en la categoria Sènior, de 22 a 26 anys; Nicolás Margarit de Madrid, en la categoria de 18 a 21 anys; Joan Espuny de Vic, 1r premi en la categoria de 14 a 17 anys, i Alexis Pérez de santa Eulàlia de Ronçana, 1r premi en la categoria fins a 13 anys.

El concurs és organitzat també per l’Ajuntament de Vilafranca, el Departament de Cultura de la Generalitat i la fundació Pinnae. Un concurs que ha anat adquirint prestigi a Catalunya i que l’any vinent arribarà a la seva cinquantena edició. De moment, amb aquesta peça, Jeremías Obando finalitzava la 49ena.

Programació

Ràdio Vilafranca

14:00
Notícies en xarxa
Informació general
15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
La Cripta
Mossèn Xavier
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: