Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells de 6 a la diada itinerant de la Jove Xiquets de Vilafranca

El Parc de Sant Julià va acollir la 9a. diada itinerant de la colla vilafranquina, que va poder completar la Torre de 6 com a millor castell.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca va poder descarregar de nou tres castells de sis pisos, en la que és una de les diades més importants de la colla, a casa, abans de Festa Major. Després de descarregar el 3 de 6 la Jove va fer un intent desmuntat de Torre de 6 i un altra de 4 de 6. Quan semblava que la tarda seria complicada, els de la Jove van fer correccions en els troncs i finalment es van anotar tant el 4 de 6 com la Torre de 6, aquesta darrera, la tercera de la temporada. Van acomiadar-se amb dos pilars de 4.

Es van fer acompanyar dels Castellers de Gavà, que van completar el 3 de 6 amb l’agulla, el 3 de 6 i van deixar en intent desmenutat, en dues ocasions, la Torre de 6. Els Castellers de Rubí, l’altra colla convidada, que no passa pel seu millor moment, només va poder fer castells de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: