Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carla Zaplana, l’autora de “Sucs verds” obrirà demà el Cicle de tertúlies a Vinseum

A més de la nutricionista, en l’edició d’enguany intervindran l’escriptora Eva Piquer, l’artista plàstica Eva Armisén, l’esportista Núria Picas, el periodista Albert Galceran i el músic Pedro Pardo.

El cicle, organitzat per Vinseum, Ràdio Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural llibreria tindrà lloc els quatre primers dimecres de juliol a partir d’un quart de nou del matí.
La dietista i nutricionista Carla Zaplana obrirà demà l’edició d’enguany del Cicle de Tertúlies a la Terrassa de Vinseum. Zaplana parlarà sobre el seu darrer llibre ‘Menjar net’ en el qual exposa les teories nutricionistes en les quals ha estat treballant en els darrers vuit anys. En acabar la conversa, que a partir de dos quarts de nou del vespre es podrà seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca, s’obrirà un torn d’intervencions per tal que els assistents puguin fer preguntes a l’autora convidada. Totes les sessions del cicle es clouran amb la degustació de formatges servits per Xerigots i una copa de vi o cava, gentilesa dels cellers Gramona i 1+1=3.
Dietista i nutricionista, Zaplana és també la creadora del que ella anomena menjar net, un tipus de dieta que, entre altres qüestions, es fixa en la correcta combinació dels aliments i amb un tipus d’alimentació basada en les plantes i que refusa expressament els aliments processats i de procedència animal. Zaplana, autora d’autèntics best sellers en l’àmbit de la nutrició, com ara Sucs verds (2015), Superfoods (2016) i Batuts verds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: